Theaterschool in oprichting????

Vorig jaar heeft Kunstenschool een aantal leuke cursussen gegeven. Dit jaar willen we kijken of, hoe en waar we een echte theaterschool kunnen oprichten. Een theaterschool waar je op verschillende tijden, verschillende cursussen kunt volgen. We willen voor de school een eigen plek zoeken waar de cursussen gegeven kunnen worden en waar het een gezellige plek is. Via de website houden we jullie op de hoogte en voor vragen en idee├źn kun je altijd contact opnemen.

Brechje Janssen

Over Brechje Janssen Bureau Kunstenschool is opgericht en wordt geleid door Brechje Janssen. Door haar jarenlange werkervaring bij ArtEZ, hogeschool voor de kunsten, heeft ze veel ervaring in het lesgeven in verschillende kunstdisciplines. Voor haar werk komt ze op verschillende scholen en heeft ze een goed netwerk opgebouwd van gekwalificeerde docenten.