Nieuwe musical in de maak

De nieuwe musical is af! Dit jaar vertellen de kinderen het verhaal van de reis van Odysseus. Ze vertellen het samen. Er zijn natuurlijk geen hoofdrollen. De kinderen kunnen de scènes zelf aanvullen en tussen de scènes vertellen ze hun eigen reis; hun reis op de basisschool of de reis naar de middelbare school of naar de verdere toekomst.
Dit jaar maak ik de musical, zodat hij volgend jaar helemaal klaar voor gebruik is. Ik hou iedereen op de hoogte.

Brechje Janssen

Over Brechje Janssen Bureau Kunstenschool is opgericht en wordt geleid door Brechje Janssen. Door haar jarenlange werkervaring bij ArtEZ, hogeschool voor de kunsten, heeft ze veel ervaring in het lesgeven in verschillende kunstdisciplines. Voor haar werk komt ze op verschillende scholen en heeft ze een goed netwerk opgebouwd van gekwalificeerde docenten.