BIJNA WEER THEATERLESSEN!!!!!

In het nieuwe seizoen beginnen we weer met theaterlessen. We hebben een plek gevonden in deMess in Naarden. Dat is een intiem theater met ruimte waar we kunnen repeteren en daar zijn we heel blij mee. We starten met twee cursussen op dinsdag. Om 15.30 begint de eerste groep voor kinderen van 5 en 6 en om 16.45 begint de groep voor 7 tot 9 jarigen. In januari voeren beide groepen een kleine voorstelling op! Meer informatie volgt snel!!!!

Brechje Janssen

Over Brechje Janssen Bureau Kunstenschool is opgericht en wordt geleid door Brechje Janssen. Door haar jarenlange werkervaring bij ArtEZ, hogeschool voor de kunsten, heeft ze veel ervaring in het lesgeven in verschillende kunstdisciplines. Voor haar werk komt ze op verschillende scholen en heeft ze een goed netwerk opgebouwd van gekwalificeerde docenten.