Zomerkamp

Van 19 tot 23 augustus organiseren we een zomerkamp. vanuit het thema ontdekken werken we in vijf dagen naar een presentatie toe. Vind je toneelspelen leuk, wil je dansen en zingen en ben je ouder dan 8 jaar? Dan is dit iets voor jou.
We zijn van 10.00 tot 16.00 bezig en we eindigen op vrijdag met een voorstelling. De locatie is DeMess in Naarden en de kosten zijn 300 euro voor een week.

Voor meer informatie: kunstenschoolbussum@gmail.com
Wil je zeker van een plek zijn? Schrijf je dan in!

Inschrijfformulier Zomerkamp
Bezig met versturen

Brechje Janssen

Over Brechje Janssen Bureau Kunstenschool is opgericht en wordt geleid door Brechje Janssen. Door haar jarenlange werkervaring bij ArtEZ, hogeschool voor de kunsten, heeft ze veel ervaring in het lesgeven in verschillende kunstdisciplines. Voor haar werk komt ze op verschillende scholen en heeft ze een goed netwerk opgebouwd van gekwalificeerde docenten.