Nieuwe cursussen

Vanaf oktober starten er weer nieuwe cursussen. Eind augustus zullen de volledige omschrijvingen op de website staan, maar hier al een impressie:

Op dinsdag komen er een aantal kortlopende projecten. De precieze inhoud is nu nog niet helemaal bekend, maar we denken aan camera acteren en videoclips maken.
Op vrijdag komt er een jaarcursus voor kinderen van 7-10 en een cursus voor een half jaar voor kinderen van 5-6.
Tenslotte komen er productieklassen. Dit zijn cursussen die expliciet naar een voorstelling toewerken. Op dinsdag komt er cursus voor jongeren van 14 jaar en ouder; op donderdag wordt er vanuit tekst gewerkt met kinderen vanaf 12 en op vrijdag komt er een musicalproductie voor kinderen vanaf 10 jaar. Deze cursussen zijn in de vroege avond en zijn allemaal jaarcursussen.
Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen:
kunstenschoolbussum@gmail.com

Brechje Janssen

Over Brechje Janssen Bureau Kunstenschool is opgericht en wordt geleid door Brechje Janssen. Door haar jarenlange werkervaring bij ArtEZ, hogeschool voor de kunsten, heeft ze veel ervaring in het lesgeven in verschillende kunstdisciplines. Voor haar werk komt ze op verschillende scholen en heeft ze een goed netwerk opgebouwd van gekwalificeerde docenten.